Тернопільські благодійники та волонтери передають гуманітарну допомогу на схід та центр України

Майже щодня тернопільські благодійники та волонтери відправляють гуманітарну допомогу на схід та центр України.

Левову частку збирає та відправляє Тернопільський “Карітас”. У цьому їм допомагають переселенці, які стали волонтерами.

“Волонтерський рух – це теж армія, але не військова, а добровольча. Нашою зброєю є наші руки, наша посвята, наш час та наші ресурси. В єдності нашій -велика сила. Наш осередок Карітасу став ще одним таким волонтерським центром. Ми всі тут щоденно робимо і велику і малу роботу. Піклуємось про наших біженців, надаємо їм підтримку, харчі, одяг та все, що потребують та що ми можемо надати. Організовуємо роботу прихистку, а також долучаємось до мережі гуманітарних конвоїв: забезпечуємо всім, чим можемо гарячі точки нашої країни. Все це є можливим тільки завдяки благодійникам, жертводавцям та меценатам”, – кажуть у Карітасі Тернопіль.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини