Image

Самотніх мешканців м. Золоте-4 відвідала лікар-терапевт

0 Comments

Любов – це бажання робити добро ближньому. Це не тільки почуття. Це бажання робити іншому добро.

(Любомир Гузар)


Саме з любов’ю та бажанням робити людям добро Карітас Донецьк надає послуги з домашньої опіки в буферній зоні Луганської області.

Завжди “на передовій” і в тихий час і під час вибухів соціальні працівники ГО “Світло Сходу” відвідують самотніх бенефіціарів м. Золоте-4, адже в цей не простий час людям у біді найбільше потрібна наша підтримка та відчуття любові.

В рамках проекту “Надання багатосекторальної допомоги з опорою на ринки та громаду найбільш вразливим особам похилого віку, які живуть уздовж лінії зіткнення, для забезпечення подолання ними наслідків тривалої кризи на cході України” до наших бенефіціарів з домашнім візитом завітав сімейний лікар-терапевт Попаснянського ЦПМСД Лиса Людмила Олександрівна.

Вона надала бенефіціарам якісні медичні послуги з консультації та діагностування захворювань, адже попри поважний вік та загрозу поширення захворювання на COVID-19, наші бенефіціари не мають можливості самостійно звернутися до шпиталів та отримати якісні медичні послуги вузьких спеціалістів.

Висловлюємо щиру подяку всім причетним за прояв любові. 

З турботою про Вас – КАРІТАС!

Проект реалізується за підтримки Українського Гуманітарного Фонду (UHF) #UkraineHumanitarianFund при управлінні ООН з координації гуманітарних справ OCHA @OCHA_Ukraine та @CBPFs, United Nations OCHA Ukraine, http://www.unocha.org/ukraine/about-uhf


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь