Image

Продовжуємо реєструвати найвразливіших мешканців буферної зони для надання їм допомоги

0 Comments

Розпочався новий 2021 рік, а з ним активно розпочала свою роботу і мобільна бригада БО “БФ” КАРІТАС ДОНЕЦЬК” у м. Дніпро.

В рамках проекту: “Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей ,що постраждали внаслідок конфлікту на сході України 2019-2021 рр.” за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (GMFA) команда карітасу продовжує надавати допомогу бенефіціарам, що мешкають у буферній зоні, в яких закінчуються паливо, особливо під час похолодання.

Також мешканцям населених пунктів, які мешкають в зоні (0- 5 км) від лінії розмежування, надається допомога у вигляді ліків та продуктів.

Вже зареєстрували найвразливіших мешканців смт. Нижнє-1 та с. Оріхове-Донецьке, Луганської обл., які безпосередньо знаходяться на лінії ведення бойових дій.

Вони будуть отримувати цільову грошову допомогу, медичні ваучери, медичні гранти, продуктові набори та паливні брикети.

У період пандемії та розповсюдження COVID 19, працівники мобільних бригад працюють за новими протоколами та дотримуються підвищених заходів захисту, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку себе та бенефіціарів.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь