Image

Подарунки від Карітасу за участь в онлайн-активностях знайшли своїх переможців в буферній зоні

Проект «Стійкість та Розвиток» Карітасу Краматорськ продовжує дякувати учасникам онлайн платформи «Територія дитинства Карітас» за активність, творчій підхід, підтримку один одного, за участь і перемогу у різноманітних заходах.

Кожна дитина, яка брала участь була відзначена приємними заохоченнями. У призовий фонд увійшли чудові іграшки (благодійна допомога від Паритет-тойс): ляльки, конструктори, дидактика для маленьких.

Окрім того велику частину заохочень склали улюблені всіма дітьми – слайми, сквіши, настільні ігри, брелоки. Для щасливчиків, яких ми обирали рандомно, ми підготували – флешки, музичні колонки, навушники, набори для творчості та дослідів, аером`ячі.

Доставка подарунків важливий і приємний процес, який приносить задоволення і робить і дітей і дорослих- щасливіше!

Учениця 2 класу, Ковальова Арина з с. Берестове: «Я дуже рада, що отримала свої подарунки. Я брала участь в усіх конкурсах, але найбільше мені сподобався «Марафон пригод». Це було дуже весело. Моя мама допомагала мені швидко виконувати завдання. Дякую Карітас, що не дав нам сумувати на карантині».

Соціальний працівник проєкту Ірза Вікторія: «Перед нами стояла важлива задача – фіксувати дітей дуже уважно, щоб, кожен хто був активним, отримав приємний сюрприз. Ви б бачили їх щасливі оченята та світлі посмішки, коли ми розвозили даруночки. Для них і справді це був великий сюрприз!».

Активна учасниця онлайн-платформи, мати двох дітей Катерина з с. Луганського: «Дякуючи Карітасу, ми змогли пережити «важкі часи» ізоляції. Кожного тижня – нові завдання, нова тема, а подаруночки мотивували малечу, дозволяли постійно підтримувати інтерес, змагатися. Дякую щиро Карітас, за те, що ви поруч».

Координатор проєкту «Стійкість та Розвиток» Кулік Євген зазначає: «Попереду в нас ще багато цікавих активностей. Плануємо продовжувати опановувати онлайн технології. Зараз працюємо над наповненням творчих занять, які ми зможемо проводити з дітьми у Zoom та Skype влітку. Якщо карантин послаблюватиметься- будемо впроваджувати літні активності для дітей вже офлайн».

Попереду в нас Міжнародний День захисту дітей, тож заохочуємо Вас приєднуватися до участі в спільних онлайн заходах на нашій платформі https://zh-cn.facebook.com/groups/1301444203380396/ та отримувати чудові дарунки!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь