Image

Обережно! Шахраї!

Увага! У мережі Telegram створено чат-бот під назвою Карітас – допомога людям @karitas_ua_bot. Цей канал не має стосунку до нашої організації, не висвітлює діяльність Карітасу України, та є шахрайським. 

В ньому поширюється інформація про нібито виплати від Карітасу України в розмірі 170 євро, які здійснюються через посилання. Це неправдива інформація. Всі проекти Карітасу реалізовуються через наші локальні осередки. 

Також ми отримуємо і інші повідомлення про подібні сповіщення, які «пропонують виплати», прикриваючись нашим іменем. Проте мають на меті обдурити вас та навіть можуть зняти кошти з ваших рахунків, якщо ви перейдете за посиланням та подасте вашу конфіденційну інформацію та банківські реквізити.

Всі гранти, котрі ми надаємо, видаються відповідно до категорій вразливості, а заявки розглядаються в індивідуальному порядку. Будьте уважними, перевіряйте інформацію на офіційних джерелах Карітасу України, наприклад, на сайті https://caritas.ua/. Тут є посилання на всі наші офіційні канали у різних соціальних мережах. Офіційний Telegram канал Карітасу України @caritasukraine. 

Не передавайте особисті дані, номери банківських карток шахраям! Повідомляйте нам про можливі шахрайські дії за адресою secretary@caritas.ua

Categories: Новини

Залишити відповідь