Image

Молодь з інвалідністю допомагає об’єднати громаду у боротьбі з пандемією COVID-19

0 Comments

Молодь з особливими потребами, якою опікується Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії, долучилась до боротьби з пандемією COVID-19 та об’єднали довкола цієї проблеми громаду Дрогобича.

Головна мета – допомогти найбільш вразливій категорії людей – безхатькам.

Оскільки всі установи харчування під час карантину були зачинені, бездомні не мали змоги просити їжу. Їм загрожувала голодна смерть (карантин тривав 5 місяців). Неповносправні молоді люди з Карітасу спільно з волонтерами вдома вишивали бісером картини.

Вони організували та провели онлайн акцію #ЩедрийВівторокNow.

Метою цієї акції було зібрати кошти на закупівлю та формування базових продуктових наборів, засобів гігієни, а також засобів захисту для бездомних осіб.

Онлайн акцію “Молодь з особливими потребами допомагає у боротьбі з пандемією” підтримали мешканці міста Дрогобича, які розкупили картини. Було зібрано значну суму коштів.


Ми з впевненістю можемо сказати, що ДОПОМАГАТИ МОЖЕ КОЖЕН.

Зараз просимо і вас допомогти та проголосувати за цю ініціативу на конкурсі соціальних ініціатив: https://cutt.ly/HhlOd3U

Кожен бажаючий зможе проголосувати за ініціативу “Молодь з особливими потребами допомагає у боротьбі з пандемією” (з 1 грудня по 15 грудня включно).

Що потрібно?

Зайти за посиланням – https://eu4csos.org/competition-applicant-2020018 і натиснути кнопку ГОЛУСУВАТИ (наша ініціатива №-18).

Підтримайте нас, будь ласка, і ми зможемо допомогти ще більшій кількості людей!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь