Image

Модульні будинки для жителів Великої Димерки оглянула делегація Карітасу Австрії та Карітасу України

Делегалія Карітасу Австрії на чолі з президенткою Андрас Кнапп та делегацією Карітасу України з президенткою Тетяною Ставничою оглянули встановлені на Київщині модульні будинки.

Делегації оглянули нові модульні будинки, що отримали жителі Великої Димерки на Київщині. Їхнє житло зруйнували російські війська. На кожному подвір’ї – залишки будинків, які деякі родини будували все життя. 

Вдалося встановити 14 сучасних нових будинків завдяки Карітасу України у рамках спільного проекту з Карітасом Австрії та завдяки підтримці донорів Neighbour In Need (NIN).

«Будиночок повністю облаштований, для життя є все необхідне — санвузол, кухня, два спальних місця, тобто є спальня одна і є також спальня друга. Встановлення  модульних будинків дозволяє забезпечення гідних умов проживання, призначених для 3 осіб,» – розповідає менеджерка проєкту Ульяна Крись.

Модульне житло обладнане електроенергією, опаленням та водопостачанням. 

Загалом Велика Димерка перебувала в окупації російської армії близько місяця. За цей час росіяни зруйнували в селище майже 700 домів та інфраструктуру.

Для кожного важливо відновити свій дім!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини