Image

Мобільна бригада Карітасу Донецьк продовжує дистрибуцію гігієнічних наборів в Луганській області

0 Comments

Підтримка санітарно-гігієнічних умов та особистої гігієни є однією з першочергових потреб людей, що отримують послуги з догляду вдома.

Надаючи  гігієнічні набори, Карітас забезпечує людей необхідними засобами для підтримки гідних умов життя та здоров’я. 

Таким чином працівники Карітасу Донецьк видали 136 гігієнічних наборів, вміст яких базується на рекомендаціях розроблених відповідно до потреб літніх людей. Було забезпечено 100 бенефіціарів м. Золоте комплексними гігієнічними наборами, серед яких 50 прямих бенефіціарів проекту, та 50 місцевих мешканців, які отримують послуги з домашньої опіки, та які не мають можливості забезпечити себе необхідними засобами гігієни.

Задля запобігання розповсюдженню захворювань на COVID-19 допомога надавається адресно із дотриманням протоколів з безпеки.

Допомога надається в рамках проекту «Зміцнення здоров’я, стійкості громади та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях» за безпосереднього фінансування Австрійської Агенції розвитку (ADA) та Карiтасу Австрiя.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь