Image

Літніх мешканців Золотого-4 відвідали лікар та соц.працівник Карітасу

0 Comments

Напередодні новорічних свят до літніх бенефіціарів м. Золоте-4 завітали з домашнім візитом соціальний працівник Карітасу Сєвєродонецьк Данилкіна Марина та дільничий лікар терапевт Лиса Людмила.

Літні люди, які проживають в буферній зоні не мають змоги самостійно звернутися до медичних закладів та отримати професійну консультацію, тому завжди раді таким візитам.

В свою чергу Карітас Сєвєродонецьк висловлює щиру подяку за співпрацю головному лікареві Попаснянського ЦПМСД Гуровій Вірі Миколаївні, адже спільною працею налагоджено складний механізм отримання медичних послуг людьми похилого віку які проживають уздовж лінії зіткнення.

В рамках проекту «Надання багатосекторальної допомоги з опорою на ринки та громаду найбільш вразливим особам похилого віку, які живуть уздовж лінії зіткнення, для забезпечення подолання ними наслідків тривалої кризи на сході України» за підтримки Українського Гуманітарного Фонду (UHF)  при управлінні ООН з координації гуманітарних справ OCHA та @CBPFs, United Nations OCHA Ukraine.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь