Image

Карітас забезпечив більше 700 домогосподарств буферної зони твердим паливним брикетом

0 Comments

Весна вже майже на порозі. І разом з цим добігає кінця програма видачі паливних брикетів потребуючому населенню буферної зони Донецької області.

У 2019 році таку корисну та своєчасну допомогу отримали мешканці населених пунктів Дачне, Диліївка, Курдюмівка, Озарянівка, Залізне, Північне, Дружба військово-цивільної адміністрації міста Торецьк. Кожна родина отримала дві тони якісного брикету для опалення своїх будинків.

На сьогодні більше 700 домогосподарств забезпечені твердим паливним брикетом. Допомогу отримали важкохворі люди, люди похилого віку, люди з інвалідністю та самотні батьки з маленькими дітками.

Соціальні працівники проекту «Забезпечення базових потреб особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту в Україні, 2018-2019» Карітасу Краматорськ майже кожного дня виїжджають до населених пунктів буферної зони та реалізують програму видачі брикетів за підтримки Caritas Germany. Кожного разу люди дякують за таку неоціненну допомогу, адже вона дає їм затишок і тепло у будинках.

Categories: Новини

Залишити відповідь