Image

Карітас України забезпечує людей комплектами для самостійного проведення швидких ремонтів у домогосподарствах, які постраждали внаслідок військових дій

Внаслідок конфліктів і війни багато людей опиняються в складних життєвих обставинах. Пошкоджені та розбиті будинки  стають частиною населених пунктів, як поблизу зони бойових дій, так і у відносно безпечних містах.

У такі часи надзвичайно важливо надати допомогу тим, хто постраждав від обстрілів. Одним із способів допомоги може стати видача ремонтних комплектів для відновлення пошкоджених домівок.

Ремонтні комплекти – це набір матеріалів та інструментів, необхідних для проведення базових ремонтних робіт та консервації житла. Вони включають у себе такі предмети, як будівельні матеріали та і інструменти для ремонту. Видача цих комплектів може бути ключовим кроком у відновленні житла та підтримці людей, чиї будинки зазнали пошкоджень від обстрілів.

Набори надаються одноразово для домогосподарствам протягом усього проекту в Харківській, Запорізькій та Донецькій областях. Цей набір складатиметься з предметів (адмований брезент, плівка, дошки тощо), що базуються на основі рекомендацій місцевих організацій та кластера з питань житла. 

У цій нелегкій ситуації важливо пам’ятати про гуманітарні цінності та співчуття до тих, хто постраждав від конфліктів. Видача ремонтних комплектів може стати важливим кроком у відновленні житла та підтримці тих, хто переживає непрості часи.

Ремонтні комплекти надаються  в рамках роботи проєкту “Гуманітарна допомога для осіб, які постраждали від війни в Україні ”, за підтримки Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини