Карітас Тернопіль долучився до забігу «Acting for survivors»

Забіг “Acting for survivors” відбувся в межах Міжнародної акції “16 днів активізму проти насильства”. Мета цього заходу – привернути увагу до насильства, яке чинять російські військові.

Участь у забігу взяли працівники Карітасу Тернопіль та підлітки – учасники проєкту “Діти та війна: соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю”.

Акція “16 днів активізму проти насильства” щороку відбувається з 25 листопада до 10 грудня у понад 100 країнах світу з 1991 року. Її метою є активізація спільних зусиль задля безальтернативної протидії всім формам насилля. Україна долучилася до акції з 2001 року. Захід організований UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення, у партнерстві з громадською організацією Асоціація експертів із запобігання та протидії гендерно зумовленому насильству (GBV Асоціація експертів) у межах проєкту «Міста, вільні від домашнього насильства» за підтримки уряду Канади (Embassy of Canada to Ukraine) та Великої Британії (British Embassy Kyiv) “, – розповіли представники тернопільського Карітасу.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/