Image

Карітас Одеса розпочав збір українських книжок до свята Святого Миколая для дітей, які втратили батьків чи домівки через війну

Вже вісім років поспіль до Дня святого Миколая осередок Карітасу в Одесі організовує свято, а з ним і збір книжок для малечі. Тоді й народилася акція «100 помічників Святого Миколая» – фонд зібрав 100 книжок для 100 дітей.

Цьогоріч Карітас Одеса вирішив зосередитись на зборі книг для дітей військових, дітей загиблих і зниклих безвісти, а також евакуйованих дітей.

Підтримуючи та розуміючи це, ми хочемо все ж організувати свято для юних відвідувачів наших дитячих центрів: синів і дочок загиблих і зниклих безвісти військових, а також евакуйованих дітей.

Наразі потрібно зібрати 300 книжок для дітей різного віку, котрі зараз перебувають в Одеській області. Допомогти з цим завданням можуть всі охочі.

Для цього потрібно зібрати 30 000 грн, на які Карітас Одеса закупить дитячі видання, котрі дітлахи отримають на святі до Дня Святого Миколая 6 грудня. Також ця ініціатива допоможа підтримати українські видавництва і популяризувати українську книгу та читання серед молоді.

Пожертвувати на придбання книжок можна за ПОСИЛАННЯМ.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь