Image

Карітас Київ передав меблі до Київського обласного перинатального центру

0 Comments

Адміністрація та колектив КНП КОР «Київський обласний перинатальний центр» висловлює щиру вдячність Карітасу Київ та особисто директорові о. Роману Сиротичу за надану значну благодійну допомогу.

Шафи, тумбочки, вітрини, крісла, дивани, обігрівачі, пуфи та інше (БІЛЬШЕ 200 ОДИНИЦЬ!) значно поліпшать умови Київського обласного перинатального центру та будуть сприяти максимально комфортному перебуванню роділь, породіль, немовлят та відвідувачів у нашому медичному закладі.

Відзначимо, що для надання спеціалізованої допомоги вагітним жінкам з усієї Київської області, особливо з обтяженням перебігу вагітності та/або важкими формами соматичної патології у цей складний період боротьби з COVID-19 потрібен максимальний захист та комфортні умови. Особливо, якщо потрібен тривалий період відновлення після пологів чи/або виходжування маленьких немовлят у відділенні інтенсивної терапії до повного зміцнення та виписки з пологового будинку.

“Щиросердно дякуємо БО «БФ «Карітас-Київ» за таку значну і масштабну благочинну допомогу. Ваша допомога та підтримка назавжди залишаться в історії нашого закладу”, – наголосив генеральний директор КНП КОР «Київський обласний перинатальний центр» Олександр Качур.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь