Image

Карітас Івано-Франківськ організовує цикл TED-конференцій для випускників-2021

0 Comments

Карітас Івано-Франкіськ пропонує молоді ближче познайомитися з професіями сучасності. TED-конференція має на меті допомогти випускникам у виборі майбутнього фаху.

Хочете бути ефективним спеціалістом з просування товарів та послуг на ринку, знати смаки та вподобання аудиторії та запропонувати саме те, чого наразі потребують покупці? Цим займається менеджер з реклами.

Фотограф – це той, хто у буденному бачить прекрасне, хто створює шедеври за допомогою фотоапарату та власного творчого бачення.

Професія журналіста також овіяна романтикою. Часто автори книг і фільмів наділяють цією професією головних героїв своїх творів. Але наскільки правдивим є художній опис журналіста і чим він займається насправді?

Більше про ці професії під час спілкування з наступними спікерами:

Михайло Мельникович – менеджер з реклами, відділ маркетингу та зв’язків з громадськістю університету Короля Данила.

Оля Суровська – журналістка газети «Репортер»
Сергій Горічок – фотограф, член Національної спілки фотохудожників України, організатор спільної щорічної фотовиставки “Сучасний портрет”.

А тепер про мистецтво!

Мистецтво має унікальні можливості впливу на людину. Мистецтво – це саме те, що великою мірою рухає прогрес, адже воно надихає на нові винаходи, стимулює креативність, та є своєрідним мостом, що об’єднує людей з різних куточків планети однією мовою та метою. Мистецтво має дуже прикладну функцію в суспільстві – воно наближає людину до прекрасного, дарує позитивні емоції, натхнення та ідеї…

Поговорити про креативні індустрії, які вже давно на слуху (мода, кіноматограф, музика, дизайн…) та дізнатися у наших талановитих митців які шанси є у них творити та представляти якісне мистецтво.

Олексій Гнатковський – заслужений артист України,актор Івано-Франківського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Івана Франка.
Галина Рудик – викладач вокалу, засновниця вокальної студії, учасниця конкурсу «Голос країни».
Любов Белан – організатор свят, урочистих подій.

Для того, щоб взяти участь у TED-конференції потрібно зареєструватися: https://forms.gle/YwH3KLb76JpcE1jv7

Телефони для запитань:
067 3441027
095 0337768

Участь безкоштовна.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь