Image

Карітас Донецьк надає комплексну допомогу мешканцям смт. Новотошківське та с.Оріхове, Попаснянського району

0 Comments

Мобільна команда фонду надала мальтисекторальну допомогу потребуючим малозабезпеченим людям, котрі проживають у зоні 0-5 км. від лінії розмежування Луганської області.

Мешканці отримали допомогу у вигляді паливних брикетів, наборів життєво необхідних медикаментів та засобів індивідуального захисту від COVID-19.

Також в рамках проекту в даних населених пунктах надається допомога у вигляді транспортних послуг до місць основної інфраструктури, за напрямком смт. Новотошківськес.Оріховем.Попасна (через смт.Гірське), завдяки чому, бенефіціари мають можливість отримати медичні послуги у спеціалізованих медичних закладах.

У період стрімкого розповсюдження COVID-19, працівники мобільних команд дотримуються підвищених засобів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів.

Допомога надається в рамках проекту «Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали в наслідок конфлікту на сході України 2019-2021 р.р.»

Проект #BasicNeeds реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (GMFA).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь