Image

Допоможіть допомагати. “Наша хата” закликає долучитись до порятунку найбідніших

0 Comments

Кожен заслуговує на ще один шанс у житті. Таким принципом керуються у спільноті «Наша хата», яка ось уже 10 років допомагає людям без дому, тим, хто потрапив у скруту.

У спільноті безпритульним надають одяг, харчування, оселю, а головне – можливість не пропадати далі за чаркою, а змінитися своє життя.

Тепер у їхньому розпорядженні — центр нічного перебування, майстерня ремонту меблів, та благодійна крамниця, у якій продають вживані речі.

Щочетверга спільнота «Наша хата» роздає гарячі обіди у центрі Дрогобича.

*** «Наша хата» не просто годує і дає прихисток безпритульним, а стає одночасно новим тимчасовим домом, і сім’єю, що допомагає відновити соціальні зв’язки та навички.

*** Адреса центру нічного перебування: Дрогобич, вул.Козловського, 81 0985832953 Василь Голод

*** Якщо у вас є можливість допомогти центру, то запрошуємо стати благодійником. Центр потребує підтримки в будматеріалах та коштах. Кошти на ремонт та функціонування центру можна надсилати на цей рахунок: 5168 7554 1625 6317 (Приватбанк). Отримувач – Василь Голод

Довідково:

ГО «Спільнота взаємодопомоги «Наша Хата» створена у 2009 році при БФ “Карітас” Самбірсько-дрогобицької єпархії УГКЦ.
Головною метою спільноти є допомагати безпритульним людям інтегруватись у суспільство.
Місія організації – стати місцем спільного проживання та праці людей, що опинились у важких життєвих обставинах, з метою їх ресоціалізації через духовну, психологічну, профорієнтаційну та іншу допомогу. Притулок для людей без постійного місця проживання знаходиться неподалік села Рихтичі, на території колишньої військової частини.
Віднедавна діє й дрогобицьке відділення.

Categories: News | Video | Відео | Новини

Залишити відповідь