Image

Для молоді з інвалідністю відбувся семінар «Соціальна реабілітація в музейному просторі»

0 Comments

Учасники соціального центру «Поділись Своїм Теплом», що діє в Карітасі Броди, взяли участь в навчальному семінарі «Соціальна реабілітація в музейному просторі», який пройшов у місті Кременець.

Семінар організовано Коаліцією захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень за підтримки Міністерства соціальної політики України, Фонду соціального захисту інвалідів, разом із Кременецький краєзнавчий музей.

На семінар зібрались люди з Одеси, Сум, Червонограду, Умані, Богуслава, Києва, Вінниці, Бродів, Тернополя, Коломиї, Львова, Чернігова і Бережан.

Програма включала в себе візит до центру реабілітації Товариства «Зоря Надії», ряд доповідей щодо реабілітації осіб з інвалідністю та цікаву екскурсійну програму, де учасники мали змогу ознайомитися із туристичними перлинами Волині.

Присутні відвідали Кременецький краєзнавчий музей, Державний історико-культурний заповідник у м. Дубно, Дубенський замок князів Острозьких XVст., Білокрини́цький дендропа́рк (дендрологічний парк місцевого значення у селі Білокриниця Кременецького району Тернопільської області), Замкова гора в м. Кременець, в народі званої Бона.

В рамках проекту «Програма підтримки дітей та молоді з інвалідністю» Карітасу України.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь