Чернівецький Карітас формує продуктові набори для переселенців

Карітас Чернівці постійно проводить роботу з формування продуктових пакетів для переселенців, які прибули до міста. Окрім цього, великі партії продуктів відправляються до міст, у яких тривають бойові дії і через це порушене виробництво і доставка продуктів харчування.

Вимушені переселенці, які виїхали із зони активних бойових дій до Чернівців, можуть отримати підтримку продуктами у благодійні організації «Карітас». Для цього їм потрібно звернутися до організації за адресою вул. Героїв Майдану 109 А у Чернівцях або попередньо зателефонувати 0950213403.

У продуктовий набір входять крупи, олія, цукор, печиво, консерви, чай і кавові напої тощо.

Також продукти для формування таких наборів закуповуються і відправляються до інших міст, де їх наразі неможливо придбати навіть за наявності коштів. Днями продукти для 400 наборів на замовлення столичного регіонального відділення «Карітасу» відправлені залізницею до Києва, сьогодні товари на 1000 таких наборів та інша гуманітарна допомога вирушить фурою до Одеси.

Учора працівники і волонтери організації швидко і злагоджено завантажили продукти до залізничного вагона. Щоб товари легко впізнав отримувач, на пакування були наліплені лого «Карітасу». Серед відправлених продуктів – рибні та овочеві консерви, пшоно, вівсянка, гречка, цукор, олія, макарони, фруктові чаї , солодощі.

Карітасам з інших міст команда Карітасу Чернівці допомагає із закупкою і відправкою необхідних продуктів, формування і роздачу наборів потребуючим вони здійснюють самі вже на місці. А в Чернівцях набори формують і пакують наші працівники і волонтери.

До роботи долучаються і самі переселенці. Контакта особа – Леся Кермач, тел. 067 428 8966

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/