Image

Батьки, які втратили своїх синів на війні, щомісяця зустрічаються у Карітасі

0 Comments

“Жити без надії – це перестати жити…” Батьки, які втратили своїх синів на війні, щомісяця збираються на дружні зустрічі з Карітас Івано-Франківськ.

Цього разу говорили про надію – про її переваги, про різницю між надією і очікуванням, про те, що дуже важливо, аби не втрачати надію, потрібно коло підтримки, а також дарувати надію іншим.

Групову консультацію для батьків загиблих учасників АТО провела психологиня Карітасу Наталя Андрусів. А далі – приємний подарунок – майстер-клас “Великодня композиція” від Наталії Мельникової. Тут, у колі друзів та фахівців, батьки загиблих учасників АТО мають можливість поспілкуватися, поділитися думками, почути пораду психолога. Вони живуть з почуттям втрати, однак такі щирі та відкриті.

Зустрічі з батьками загиблих учасників АТО організовуються в рамках проекту “Долаючи розломи у громадах, що постраждали від конфлікту: від зцілення до співпраці” за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та Карітасу Німеччини.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь