Image

Вітаємо Вас з новим роком і Різдвом Христовим!

0 Comments

30.12.13, Україна
Сьогодні, коли розпочинається святкування новорічних та різдвяних свят, Карітас України висловлює побажання, аби всі негаразди і труднощі залишилися у минулому, а успіх та щастя не залишали Вас протягом наступного року. Зичимо  Вам здоров’я, радості, злагоди, сімейного затишку і добробуту.

Лише тоді, коли у Вас – дорогі наші жертводавці, партнери, співробітники і прихильники роботи Карітасу України –  все добре, ми можемо продовжувати будувати кращий та людяніший світ!

Карітас України перебуває сьогодні на особливому етапі змін, в транзитному періоді. Ми як представництво однієї з найбільших міжнародних мереж благодійних організацій зі 115-річним досвідом переживаємо чимало і приємних перемог, і хвилюючих викликів. Цей рік був особливим, містив багато і викликів, і здобутків.

Вважаємо боротьбу з бідністю одним із своїх першочергових завдань. Несправедливість – соціальна, економічна, політична, правова – деформує соціальний устрій, підриває сутність держави, призводить до втрати гідності людини, відчужує людей між собою. Карітас України спрямовує свою роботу на захист прав людей, встановлення соціальної рівності, розвиток громадянського суспільства і зміцнення традицій доброчинної діяльності в Україні.

Український бізнес, держава і пересічні громадяни повинні відчути відповідальність за потребуючих ближніх і проявити солідарність, підтримку слабших за себе. Це стане каталізатором суспільних, політичних,  економічних і культурних змін в нашій країні, сприятиме євроінтеграції України.

Ми переконані, що новий рік принесе лише найкраще – процвітання українській державі, зміцнення громадянського суспільства, розвиток української культури, популяризацію благодійності.

Нехай новорічні і різдвяні свята будуть для Вас
і Ваших родин часом духовного натхнення та великої радості!

Нехай милостивий Господь нас усіх у цьому році благословить!

Categories: Новини

Залишити відповідь