Прості навички у складні часи. Вебінар

Практична зустріч, в ході якої ми виявимо тілесні способи долати стрес та тривогу, входити в ресурсний стан, приймати розумні рішення та взаємодіяти в нових умовах.

При цьому ми навчимося зберігати, ще більше розвивати та втілювати цінності ненасильницького, доброзичливого та шанобливого ставлення до себе і до інших.

Ми переведемо такі поняття як любов, доброта, повага і турбота з абстрактних в практичні,які можна втілювати тілесно – через положення тіла, дихання, тонус, погляд тощо.

Ми навчимося допомагати собі в складних ситуаціях, щоб мати можливість на практиці використовувати ті цінності, які нам важливі, і будувати такі відносини, яких ми хочемо.

Нічого особливого (спеціальної підготовки, знань і умов) для цього не потрібно, достатньо вашої присутності і зацікавленості.

—————————-

Ембодімент-підхід ґрунтується на тому, що наші психіка, ментальність та тіло пов’язані в єдину систему, де кожен елемент впливає на всі інші. Що наш суб’єктивний спосіб бути в тілі впливає на наше самопочуття та поведінку. Що тіло – це суб’єкт, а не об’єкт. Це додає більшої цілісності та узгодженості з собою і відкриває нові можливості для саморегуляції, стресостійкості, розвитку емпатії та ненасильницької взаємодії з собою та іншими.

Тренер Katerina Popkova – ембодімент-фасилітатор (Embodied Facilitator Course 2018), коуч та груповий лідер (Fauler Academy of Professional Coaching)

Categories: Video | Відео