Image

Запрошуємо на ХІІ навчальний модуль “Волонтерство без вигорання”

0 Comments

Запрошуємо стати учасником ХІІ навчального модуля Волонтерської Академії «СОВА» Благодійного фонду «Карітас-Київ» “Волонтерство без вигорання”!

Модуль відбудеться 10 квітня (субота) з 8.30 до 14.00 та пройде в ОНЛАЙН-ФОРМАТІ (ZOOM-конференція). Матимемо нагоду почути доповіді й інтерактивні лекції прекрасних, натхненних, досвідчених спікерів:

— отець Роман Островський – “Що роблять біблійні персонажі, коли втомлюються робити добро?” (8.30-9.10);

Лідія Кондратик – “Як не згоріти, допомагаючи іншим?” (9.15-10.45);

Лариса Дідковська – “Психологія асертивності: можливості захисту своїх меж без порушення чужих” (11.00-12.30);

Наталія Сиротич – “Термінове чи важливе: що обирати, аби жити, а не виживати? (12.45-13.45)”.

Для волонтерів Благодійного фонду «Карітас-Київ» участь безкоштовна! Для інших учасників, які мають бажання прослухати доповіді спікерів, потрібно сплатити благодійний внесок у розмірі 250 грн (умови оплати надішлемо учасникам, які зареєструвалися в гугл-формі).

Щоб долучитися до модуля “Волонтерство без вигорання”, ОБОВ’ЯЗКОВО потрібно зареєструватися в гугл-формі за посиланням https://cutt.ly/HxKsv1G

Реєстрація триває до 7 квітня включно, але, у зв’язку з тим, що кількість місць обмежена, організатор залишає за собою право закрити реєстрацію швидше.

Увага! Відеозаписи конференції не проводитимуться та не надсилатимуться учасникам, яким довелося пропустити модуль. Можлива лише онлайн-участь!

Передбачені електронні сертифікати учасників.

Нагадуємо: навчання волонтерів відбувається в межах 12-модульного навчального Курсу волонтерського досвіду й життєвих знань Соціально-освітньої Волонтерської Академії «СОВА» Благодійного фонду «Карітас-Київ», і для участі в ХІІ модулі не обов’язково бути учасником попередніх модулів.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь