Image

В Харкові відбувся тренінг для спеціалістів: «Кордони психології»

0 Comments

10-11 грудня 2020 року відбувся інтенсивний тренінг «Кордони психології» для практикуючих психологів соціальної сфери, соціальних працівників, освітян, працівників НДО, які безпосередньо взаємодіють із наданням психологічної допомоги своїм бенефіціарам.

Протягом двох днів з присутніми ділились своїми знаннями та досвідом: Дорофеєва Лариса Генріївна – психолог, системний сімейний психотерапевт, Sandplay – терапевт, травмотерапевт, член правління ІРСГП (Інститут розвитку символдрами та глибинної психотерапії), доцент МОКІП (Міжнародне товариство кататимно імагинативної психотерапії), супервізор УСП (Українська спілка психотерапевтів) та Коростій Володимир Іванович – Доктор медичних наук, професор Психіатр, медичний психолог Професор кафедри психіатрії, наркології, медичної психології та соціальної роботи Харківського національного медичного університету Заступник директора з медичної частини ННМК «Університетська клініка» ХНМУ Керівник Центру психосоматики та психологічної реабілітації.

Неймовірно чудові тренери вразили всіх своїм професіоналізмом, поділилися безцінними знаннями із учасниками тренінгу.

Зустріч із соціальними фахівцями, які не мали медичної освіти була направлена на те, щоб навчитися виявляти ознаки психічного захворювання, відрізняти їх від нормальної реакції психіки на складні випробування та вчасно направити людину до фахівця (психіатра), ширше дивитися на проблеми людської психіки й адекватно використовувати знання та вміння психолога, з головним акцентом – «не нашкодь».

Також приділили увагу пограничному стану людини, тобто поговорили про ті випадки, які вже не є нормою, однак їх ще не можна назвати патологією.

Щиро дякуємо усім учасникам, які долучилися до нашого тренінгу. Бережіть себе та до нових зустрічей.

Подія відбулася в рамках проєкту “Долаючи розломи в громадах“, за підтримки Карітасу Німеччина та Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь