Image

Тижневик заходів Карітасу на протидію COVID-19

0 Comments

За період 03-09.08.20

Мешканці Брошнів-Осадської ОТГ отримали допомогу від Карітасу Івано-Франківськ

Пандемія COVID-19 негативно вплинув на матеріальне становище людей.
Карітас Івано-Франківськ не залишає без підтримки
найуразливіші категорії, а саме – людей з І групою інвалідності, самотніх літніх людей, вдів, які самостійно виховують дітей, багатодітні сім’ї, сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та людей з підтвердженою інфекцією COVID-19.

Цього разу допомогу отримали мешканці Брошнів-Осадської ОТГ. Продуктові набори та миючі засоби працівники Карітасу передали 76 сім’ям.

Окрім допомоги, кожен отримав інформаційний бюлетень про поширення COVID-19 та про заходи безпеки під час пандемії.

Допомога здійснюється в рамках проекту «Реагування на надзвичайну ситуацію в окремих регіонах України, пов’язане зі спалахом COVID-19» за фінансової підтримки Карітас Інтернаціоналіс (Caritas Internationalis).

30 найпотребуючих сімей з Нововолинська та селища Благодатного отримали допомогу від Карітасу

Днями, в межах проекту «Допомога вразливим сім’ям із дітьми під час COVID-19», що відбувається завдяки фінансовій підтримці Карітасу Австрія, 30 найпотребуючих сімей з дітьми з Нововолинська та селища Благодатного отримали натуральну допомогу у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни та побутової хімії.

Отримувачами стали багатодітні, сім’ї, що виховують діток з особливими потребами та сім’ї, що знаходяться в складних життєвих обставинах.

Така суттєва підтримка родин, в яких погіршилась ситуація у зв’язку із пандемією, дозволить хоча б частково забезпечити базові потреби та підвищити їхній потенціал.

Нагадаємо, що згідно проекту члени вразливих сімей також можуть користатися професійними консультаціями психологів, соціальних працівників та соціальних педагогів.

Натуральну допомогу потребуючі родини будуть отримувати впродовж трьох місяців.

В рамках соціального проекту На відстані руки – Хмельницький волонтери розвозять продуктові набори по домівках найбільш вразливих містян

Це одинокі люди поважного віку та особи з інвалідністю, які під час карантину опинилися в скрутній ситуації. Вони більше за інших потребують допомоги.

Серед продуктів, що входять до цих пакунків, – крупи, макарони, олія, мука, цукор, печиво, чай, молочні продукти, овочі тощо.

Соціальний проект «На відстані руки» діє з-за підтримки Волонтерського лідерського руху та Карітасу Хмельницький
Складні ситуації об’єднують хороших людей!

Карітас Кам’янське долучився до реалізації соціального проекту «Допомога вразливим сім’ям з дітьми під час COVID -19»

Проект спрямований на підтримку родин у яких погіршилась життєва ситуація у зв’язку з пандемією COVID-19.
Проект відбувається завдяки фінансовій підтримці Карітасу Австрія та організаційному сприянню Карітасу Україна.

20 найпотребуючих сімей Кам’янського за час проекту будуть забезпечені продуктами харчування, засобами гігієни та засобами індивідуального захисту. Ці родини отримають професійні консультації психолога, соціального педагога, соціального працівника, в залежності від їх потреб та життєвої ситуації.

В Карітасі Полтава добрі справи не закінчуються!

– В рамках проекту «Піклування в кожен дім» допомогу отримали 30 осіб з інвалідністю.
– 20 найпотребуючих родин, завдяки фінансовій підтримці Карітасу Австрії, отримали продуктові та гігієнічні набори.
– 45 гігієнічних наборів передано родинам Полтави та Полтавської області, які знаходяться в складних життєвих обставинах.

Карітас Борислав продовжує надавати допомогу сім’ям, які опинилися у вкрай важкому становищі у зв’язку з пандемією COVID-19

Днями ще 10 сімей отримали необхідну та важливу допомогу миючими засобами, засобами гігієни, підгузками, продуктами харчування. Допомога, яка була досить вагомою, – а це більше 30 кг для кожної з сімей, була адресно доставлена транспортом організації до помешкань потребуючих родин.
Дана гуманітарна програма стала можливою завдяки фінансовій підтримці Карітас Австрії #CaritasAustria та сприянні Карітасу України.

Карітас Запоріжжя передав речі сім’ям у складних життєвих обставинах

У цей непростий для нашої країни час та пандемії по всьому світу, Благодійний фонд Карітас Запоріжжя продовжує допомагати людям у потребі.

4 серпня фахівці Карітасу Запоріжжя передали речі для сімей СЖО (8 мішків) та 300 захисних масок КУ «Центру соціальних послуг Михайлівської селищної ради».


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь