Image

Підтримуємо внутрішньо переміщених осіб в Дніпропетровській області

0 Comments

«Хто хоче приносити користь, той навіть зі зв’язаними руками може зробити багато добра!» – саме під таким гаслом незважаючи на погіршення ситуації з COVID-19 команда проєкту “Матеріальна та психологічна підтримка ВПО в Дніпропетровській області” Карітасу Донецьк в м.Дніпро продовжує працювати та надавати допомогу.

30 осіб з найбільш вразливих категорій населення м. Кривий Ріг взяли участь в проєкті та отримали матеріальну підтримку у вигляді ваучерів на придбання продуктів в мережі магазинів VARUS та ліків в мережі аптечних закладів Мед-сервіc.

Також, значною допомогою для вимушено переселених осіб залишається психологічна підтримка. Завдяки програмі тренінгу, яка включає не тільки теоретичну частину, але і практичні вправи, за допомогою яких учасники знайомляться та дізнаються про досвід один одного, учасники також мають можливість обмінюватися інформацією з приводу житлових питань, оформлення документації та отримання допомоги, адже тренінг єднає та зближує людей, які мають спільні проблеми та труднощі.

Команда проєкту завжди радіє, коли після участі в 2-денному тренінгу учасники стають друзями, обмінюються номерами телефонів та готові приходити на допомогу один одному, адже в цьому і є наша сила. Проект здійснюється за підтримки SlovakAid та Caritas Slovakia – Slovenská katolícka charita

Також, висловлюємо щиру вдячність за надане приміщення для реалізації проекту Карітас Кривий Ріг


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь