Image

«Миколай запалює зірки» – свято для найменших

0 Comments

18-22 грудня 2018 року співробітники проекту «Стійкість та Розвиток» Карітасу Краматорськ, організували святкування для дітей 1-4 класів буферної зони.

Свято «Миколай запалює зірки» відбулось в Миронівський ЗОШ №1, Званівській, Верхньокам’янській, Луганській, Берестовому Бахмутського району, та Орлівському НВК, Ясинуватського району.

Головною метою заходу було подарувати дітям справжнє свято. Щоб вони не втрачали віру в чудо і продовжували робити добрі справи з року в рік.

Свято вийшло добрим і світлим. Воно подарувало хлопчикам та дівчаткам багато яскравих вражень та емоцій.

Діти були щасливі та усміхнені від розваг чарівних помічників святого Миколая, які з ними грали, проводили майстер-класи з виготовлення ялинкових іграшок, та вітальних листівок, виконували завдання, за які отримували зірки. А головне, запалювали всі зірочки, щоб Святий знайшов дорогу до дітей.

В кінці заходу всі діти отримали солодкі подарунки, від проекту «Стійкість та Розвиток» й Карітасу Краматорськ. А також 29 дітей соціальної категорії з Орлівської НВК, які писали листи до Святого Миколая отримали все, про що прохали. Завдяки Карітасу Коломийської Єпархії, на чолі з директором о.Сергієм Триф’яком, дитячі мрії здійснилися. Ще один благодійний внесок у вигляді 20-ти солодких подарунків, які були передані дітям, проект отримав від Християнської Євангельської церкви м.Дружківка.

Categories: Новини

Залишити відповідь