Image

Карітас продовжує дистрибуцію паливних брикетів в буферній зоні

0 Comments

З початком опалювального сезону багато людей можуть залишитися без опалювальних матеріалів, тому на допомогу завжди приходить  Карітас.

Мобільна команда Карітасу Донецьк продовжує дистрибуцію паливних брикетів в рамках проекту “Забезпечення базових потреб в різних секторах включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України 2019-2021 р.р.”.

Днями таку допомогу отримали 287 домогосподарств з пічним опаленням села Кримське, Новоайдарського району, та с. Оріхове, Попаснянського району.

Населені пункти розташовані на самій лінії розмежування та з 2014 року обмежені транспортним сполученням, адресна доставка твердого палива до с. Кримське можлива через єдине транспортне сполучення – понтонну переправу.

Завдяки налагодженій співпраці з місцевою владою та активістами надана допомога була своєчасною. З турботою про Вас- Карітас!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь