Image

Карітас Кам’янське організував психологічний форум «Піклування про себе та свою родину»

0 Comments

29 травня кам’янчани присвячували час своєму психологічному розвитку на форумі «Піклування про себе та свою родину», який організував БФ «Карітас Кам’янське».

9 експертів психології представили учасникам на розгляд та ознайомлення більше 5 напрямків психологічної науки та близько 7 годин практичного контенту.

Разом зі спеціалістами говорили про можливість розуміти своїх дітей, пошук нових ресурсів, про краще розуміння людей, як знайти себе та розібратися в житті, як побудувати благополучні відносини з оточуючими, усвідомлювати свої почуття, як вибратися з глухого кута та подолати залежність від батьків та як отримати енергію, натхнення та мотивацію.

Щиро дякуємо нашим спікерам – Наталії Терещенко, Ользі Неділько, Лілії Литвиненко, Катерині Сисоєвій, Марині Кузнецовій, Ірині Тягнирядно, Аліні Юдіній, Ірині Мельник та Натальї Духаніній, Єгору Святогору – за цікаву та корисну інформацію для наших учасників. Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Дякуємо координатору нашого проекту “Долаючи розломи в громадах” Ганні Гоменюк за те, що долучилася до форуму!

Захід відбувся в межах проєкту “Долаючи розломи в громадах” за підтримки Карітасу України, Карітасу Німеччини та Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь