Image

Бенефіціари Простору підтримки в Маріуполі приєднались до волонтерської родини Карітасу

0 Comments

Мистецтво, як ресурс. Це назва групи взаємопідтримки для літніх людей, з якими постійно працює психолог проекту Простір Підтримки Карітасу Маріуполь.

Декілька останніх зустрічей були присвячені не тільки перегляду гарних фільмів, відвідуванні вистав чи концертів. 
Під час попередніх заходів фахівець по роботі з волонтерами та психолог проекту розповідали про важливість волонтерства. В наш час волонтерська допомога має неймовірно велике значення у розвитку суспільства, і вік – це не перепона у реалізації соціально важливих акцій.

Сьогодні ми хочемо поділитись з вами гарними новинами – частина нашої групи вирішила приєднатись до волонтерської родини Карітасу. Ще не так давно вони самі були нашими бенефіціарами нашого Кризового центру, і наразі вони зрозуміли, що самостійно можуть допомагати.

В очікуванні наступного кінопоказу, люди активно збирали теплі речі та консервацію для родин, які опинились в складних життєвих обставинах. А, дізнавшись про наш соціальний гардероб, відразу запропонували допомогу у сортуванні речей.

Цей позитивний і щирий приклад волонтерства надихає!
Ми дуже вдячні всім залученим до наших волонтерських ініціатив, та хочемо наголосити, що будь-яке вміння, будь-яка, навіть незначна допомога, завжди надає сил та бажання радіти життю!

Робота з волонтерами ведеться в рамках проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів для нарощення потенціалу осіб і громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні, у сфері подолання труднощів та самозахисту» за підтримки Карітасу Німеччини та BMZ.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь