Image

300 наборів «Щира допомога» передали потребуючим родинам в Києві

0 Comments

В межах реалізації програми “COVID-19/Щира допомога” Карітас Київ за ініціативи ГО “Дитячі обійми” та Анни Проскуріної разом із Українською Біржою Благодійності передав 300 продуктових наборів малозабезпеченим багатодітним сім’ям, неповним сім’ям та сім’ям, які виховують дітей з інвалідністю.

У час пандемії через фінансову скруту багатьом сім’ям з соціальних категорій не вистачає найнеобхідніших для існування продуктів. Завдяки партнерам та небайдужим громадянам надано продукти сім’ям у кризі.

Дякуємо організаторкам Anna Proskurina та Marina Vil’k, засновниці Громадська організація «Дитячі обійми», Українській Біржі Благодійності та добродіям, які доєдналися до ініціативи збору коштів на формування продуктових наборів для неповних, малозабезпечених багатодітних сімей та сімей, в яких виховуються діти з інвалідністю.

Багато сімей втратили дохід під час карантинних обмежень, пов’язаних із пандемією Covid-19. Основана турбота малозабезпечених неповних сімей, де про дітей піклується тільки батько чи мама, малозабезпечених багатодітних сімей або малозабезпечених сімей, в яких один із членів сім’ї з інвалідністю – як зробити так, аби діти не голодували.

Оскільки кількість людей, які потребують допомоги, під час карантину зросла, обмежених коштів державних та місцевих бюджетів не вистачає на допомогу всім. Саме тому Анна Проскуріна, Марина Вільк/ ГО “Дитячі обійми” звернулись до БФ “Карітас-Київ” із проханням сприяння у реалізації проекту “Щира допомога” на підтримку таких сімей. Разом ми закупили продукти харчування та передали їх людям в потребі.

Продуктові набори – це невеличкий, але суттєвий спосіб допомоги в нелегкий час пандемії та економічної кризи.

Проект «Щира допомога» триває. За новими ініціативами ви можете стежити на сторінці проекту https://www.dopomoga.space/ та на сторінці ГО в фейсбуці Громадська організація «Дитячі обійми».

Завдяки кожній людині, яка своїм фінансовим внеском доклалась до збірки, сім’ї у потребі отримали підтримку та допомогу. Дякуємо за Вашу чуйність та готовність прийти на допомогу! Дякуємо, дорогі партнери!

Categories: News | Новини

Залишити відповідь