Українські митці в Австралії збирають кошти на допомогу постраждалим від війни

У п’ятницю, 13 січня, в “Романтичному кам’яному саду” відбудеться благодійний концерт за участю хору “Відлуння України”, організований Союзом українських організацій в Австралії.

Це вже другий збір коштів, який організовує українка Діана Теплий, мешканка Західної Австралії українського походження.

“Новий рік зазвичай – час радісної підготовки до веселих святкувань з родиною та друзями, але український народ трагічно опинився в ситуації невимовних страждань, найгірших з часів Другої світової війни, не з власної вини”, – скаже Діана.

“І без того критична ситуація загострилася з настанням зими та триваючими ракетними обстрілами ключових об’єктів інфраструктури, внаслідок чого багато частин України на тривалий час залишилися без опалення, електрики та води у холоді та темряві. І навіть Новий рік став свідком нових руйнувань житлових будинків та життів”.

Також буде проведено аукціон, на якому буде виставлено картину “Соняшники надії”, подаровану художником Леоном Холмсом. Стартова ціна картини $1000. Звертайтеся до Діани Теплий за адресою: dianamt28@gmail.com.

“Це буде дуже особливий і незабутній вечір, який продемонструє дивовижні таланти, які ми маємо тут”, – сказала Теплий.

“Я дуже вдячна всім видатним виконавцям, які охоче пожертвували свої послуги, зібравшись разом, щоб створити вечір музики під зоряним небом. Вони проведуть вас у захоплюючу музичну подорож, яка пронизана відомими народними мелодіями, композиціями, мюзиклами та іншими творами”.

Квитки можна придбати на сайті trybooking.com/CERFO.

Зібрані кошти підуть на надання медичної допомоги, притулку, чистої води, продуктів харчування та одягу, а також на кваліфіковану травматологічну допомогу через ukrainecrisisappeal.org, що є спільним проєктом Rotary Australia World Community Services, Rotary Kyiv, Карітасу України та Союзу Українських Організацій Австралії.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати наші благодійні проєкти – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/