Image

Сьогодні дивіться «Відкриту Церкву» на тему «Бути милосердними серед зла війни»

Сьогодні, 30 червня 2022 року, о 19:00 на «Живому телебаченні» дивіться програму «Відкрита Церква». Співрозмовниками у нашому ефірі будуть Блаженніший Святослав, Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви, та Тетяна Ставнича, президентка Карітасу України.

У програмі ми будемо говорити про те, як «Бути милосердними серед зла війни», про вияви милосердя та приклади соціального служіння Церкви у період війни, а також про те, як зберегти в собі сили залишатися милосердними та зцілити власне серце через вчинки служіння ближнім.

«Дайте ви їм їсти» – це заклик Ісуса Христа до своїх апостолів не замикатися лише у проповідях і навчаннях людей. Цей заклик сьогодні різними способами та ініціативами вдало реалізує Українська Греко-Католицька Церква, зокрема за посередництвом Благодійного фонду «Карітас України».

У програмі дізнаєтеся про місце для добра, людяності та любові серед жорстокості божевільної війни; зцілення ран війни завдяки служінню іншим; конкретні благодійні ініціативи Української Греко-Католицької Церкви.

Нашу програму зможете дивитися безпосередньо в цьому вікні:

Categories: Новини

Залишити відповідь