Image

Потребуючі мешканці ізольованих сіл Луганської області отримали необхідні медикаменти

0 Comments

16 липня найбільш потребуючі мешканці ізольованих сіл Сизе та Болотене, Станично-Луганського району Луганської області, отримали необхідні медикаменти.

Болотене та Сизе – два села, котрі повністю відрізані від зовнішньоно світу. Мешканці сіл – люди віком 65+ маломобільні.

Найближча аптека знаходиться за 20 км від села, а автобус ходить 1 раз на місяць,тому дістати необхідні ліки для них дуже важко.

Села знаходяться у 0 кілометрі від лінії розмежування на відкритому просторі, що підвищує ризик обстрілу, також існує мінна загроза, тому мобільна бригада Благодійного фонду Карітас Донецьк у м. Дніпро надавала адресну допомогу населенню за підтримкою підрозділу цивільно-військового співробітництва («СІМІС»).

15 домогосподарств в рамках проекту«Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали в наслідок конфлікту на сході України 2019-2021 р.р.» отримали життєвонеобхідні медикаменти, які полегшать їх стан здоров’я.

Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (GMFA).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь