Image

Лікарні Харківщини отримали кисневі концентратори від представників бізнесу

0 Comments

26 квітня 2021 року, Карітас Харків та Харківська броварня компанії AB InBev Efes Україна передали 5 комплектів кисневих концентраторів в лікарні, які мають найбільшу потребу в обладнанні. Фахівці Карітасу Харків попередньо вивчили запити закладів охорони здоров’я, тому концентратори «БІОМЕД» JAY-10 отримали Харківська клінічна лікарня на залізничному транспорті №1 та Лозівська центральна районна лікарня.

Необхідність в кисні для лікування хворих з COVID-19 залишається високою, тож ПрАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА», спираючись на позитивний досвід співпраці з Карітасом України, відреагував на потреби обласних медичних закладів у закупівлі такого важливого обладнання у боротьбі з коронавірусною хворобою.

Нагадаємо, 22 квітня 2021 року відбулась передача шести кисневих концентраторів в лікарняні установи Чернігівської області.

«Уже більше року ми разом намагаємося подолати пандемію Covid-19. І вчасна допомога – запорука успіху. Саме тому ми передали лікарням нашого регіону мобільні концентратори «Біомед», які здатні забезпечувати потік кисню до 10 літрів на хвилину. Вони енергозберігаючі та безпечні у використанні, мають низький рівень шуму та невелику вагу, а головне – вони легко транспортабельні. Це вкрай важливо для оперативної та ефективної допомоги важкохворим. В такий непростий період ми всі маємо об’єднуватися заради спільної мети – порятунку тих, хто цього найбільше потребує», – коментує подію Юрій Ходячих, директор Харківської броварні компанії AB InBev Efes Україна.

Завдяки тому, що Карітас України домовився з представництвом компанії «Біомед» стосовно суттєвої знижки на концентратори її виробництва, благодійники змогли закупити більше необхідного обладнання, ніж планували.

«Наша співпраця з AB InBev Efes Україна триває вже понад 1 рік і всі наші спільні соціальні ініціативи направлені на допомогу у подоланні наслідків коронавірусної хвороби. Як професійний благодійний фонд з досвідом понад 27 років, Карітас України розуміє наскільки важливо мати надійних та ефективних партнерів серед соціально відповідального українського бізнесу. Ми щиро пишаємось тим, що така співпраця не лише має соціальний ефект, а фактично – рятує життя!», підкреслив Владислав Шелоков, директор з комунікацій та мобілізації ресурсів Карітасу України.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: Новини

Залишити відповідь