Image

Відвідувачі мережі кав’ярень KREDENS CAFE збирають кошти на літній табір для молоді, що має особливі потреби

0 Comments


05.05.2015, Україна
На початку 2014 року Карітас України заручився партнерством з мережею кав’ярень KREDENS CAFE (ТзОВ “Ессет”). Ціль такої співпраці – збір коштів для проведення літніх таборів неповносправної молоді з львівського Карітасу.



На даний момент Карітас України координує роботу 6 соціальних центрів по роботі з людьми, що мають особливі потреби: у Львові, Дрогобичі, Стрию, Івано-Франківську, Коломиї та Бориславі. Роботою на стаціонарній основі охоплено близько 120 неповносправних осіб, також їх батьки і рідні.

Для учасників соціальних центрів Карітасу України організовані програми навчання по отриманню трудових (працетерапія) і основних соціальних навиків (самообслуговування, приготування їжі, поведінка при різноманітних побутових комунікаціях і ситуаціях тощо), проводяться заходи соціальної інтеграції (зустрічі з молоддю з інших установ та осередків, організація дозвілля, рекреаційні ігри, участь в християнських прощах, долучення до фестивалів та ярмарків, участь в літніх таборах, екскурсіях тощо).

Для батьків неповносправних осіб забезпечено соціальний і психологічний супровід, інформаційна підтримка, вони долучаються до діяльності і заходів центрів Карітасу, поїздках і таборах, зустрічаються на спільних зустрічах та семінарах.

Розповідає Ярина Олійник, керівник відділу маркетингу та PR ТзОВ”ЕССЕТ”: «У нас чимало перемог за останні 1,5 року: це і відкриття нових закладів (зараз маємо вже мережу з 9 кав’ярень!), і перемоги на конкурсах баріст, і, власне, черговий крок, аби бути не просто найкращим кавовим закладом, а й спільнотою соціально відповідальною – яка живе серед людей потребуючих, зокрема, і є з ними солідарною. Ми скрупульозно підбирали, з яким благодійним фондом будемо співпрацювати, наскільки ефективна їх робота, наскільки близькою філософія фонду буде нашим працівникам і відвідувачам, і своїм вибором ми задоволені повністю. Карітас України здійснює дійсно чудове служіння потребуючим людям і ми раді бути частинкою цієї праці!».

Завдяки відвідувачам мережі кав’ярень KREDENS CAFE вдалось зібрати наступні суми добровільних пожертв (акти інкасацій Ви можете переглянути, натиснувши на конкретний період, який Вас цікавить) з метою проведення літнього табору для молоді, що має особливі потреби:


Нагадуємо адреси кав’ярень KREDENS CAFE, де кожен може зробити свій внесок в опіку молоддю, що має особливі потреби:

  • м. Київ, ТРЦ “Ocean Plaza”, вул. Антоновича, 176 (1 поверх)
  • м. Київ, ТРЦ “Ocean Plaza”, вул. Антоновича, 176 (фронтальний вхід)
  • м. Київ, ТРЦ Атмосфера, Столичне шосе 103
  • м. Київ, ТРЦ “Проспект” (перетин вулиць Червоногвардійської і Червоноткацької)
  • м. Львів, с. Сокільники, ТРЦ “King Cross Leopolis”, вул. Стрийська, 30
  • м. Львів, вул. Валова, 5, вхід з вул. Галицька
  • м. Львів, проїзд Крива Липа, 3
  • м. Львів, проспект Свободи, 37
  • м. Львів, кав’ярня “МАПА”, пл. Катедральна, 5 (також вхід з вул. Галицька, 4)

Categories: Новини

Залишити відповідь