Image

Карітас Краматорськ проводить курс для підлітків щодо протиії стресу

Минулого року волонтерки-психологині навчали підлітків з Краматорська справлятися зі стресом. Проте після першого успішного курсу Ангеліна та Катерина, які є студентками 4 курсу Національного університету біоресурсів і природокористування України, не планували зупинятися. Продовжуючи цю ініціативу вони успішно набрали другу групу слухачів і розпочали роботу.

Психологині знову провели 7 зустрічей-занять, на яких вони допомогли підліткам зрозуміти, що таке стрес, і навчили їх, як з ним впоратися. Ці навички є важливими для всіх, але особливо для підлітків, які живуть у прифронтовому місті, де стрес є постійним фактором.

Марина: Ми з донькою хочемо подякувати Вам за Вашу допомогу. Вона стала більш відкритою та комунікабельною. Вона почала більше спілкуватися з друзями та членами родини. Також вона стала більш впевненою в собі та своїх силах.

Олена: Усі консультації були корисними. Немає жодних мінусів, всі добрі та милі. Всі техніки теж круті.

Кіра: Я дуже хочу подякувати Вам за цей курс, який справді дуже допоміг розібратися в собі. І окремо хочу сказати велике дякую психологу Ангеліні, з якою я частково намагаюся підтримувати зв’язок, вона прекрасна.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини