Image

Чеські благодійники надали допомогу Карітасу Надвірна

0 Comments

Громада партнерського міста Крнов (Чехія) передала чергову благодійну допомогу для м. Надвірна, а саме Карітасу Надвірна, у вигляді автомобіля для допомоги людям з інвалідністю. Про це повідомили у Надвірнянській міській раді.

«Щороку делегації наших міст приїжджають з офіційними візитами один до одного з метою обміну досвідом у різних галузях життєдіяльності. Крім того, чеські побратими неодноразово надавали громаді нашого міста та району благодійну допомогу. Тільки минулого року надвірнянській лікарні були передані ліжка для лікарняних палат, постільна білизна, приставні столики для лікарняних ліжок та засоби гігієни. Цього року надвірнянські рятувальники отримали від чеських побратимів спецодяг (гумові чоботи, каски та захисні костюми), а також мотопомпи. Комунальні служби міста отримали мотокоси, а БФ «Карітас Надвірна» – мініпекарню та дитячий майданчик», – йдеться у повідомленні.

А цими днями чеська делегація завітала до Надвірної з почесною місією – передати автомобіль БФ «Карітас Надвірна» для соціального обслуговування людей з особливими потребами, а саме: для розвозу гарячих обідів та перевезення людей з особливими потребами, одягу та засобів гігієни для людей, які опинилися в складних життєвих обставинах, літніх людей, які потребують догляду, а також людей з обмеженими фізичними можливостями.

У вересні цього року делегація Надвірної під час відвідин м.Крнов підписали відповідну угоду про передачу цієї благодійної допомоги.

Варто зазначити, що в рамках цьогорічних відвідин чеські побратими також надали благодійну допомогу КНП «Надвірнянська ЦРЛ», зокрема медичне обладнання для Надвірнянського пологового будинку.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь