Image

Благодійний концерт: Музика, що рятує життя

0 Comments

3 лютого 2019 року в Храмі Святого Пророка Іллі, що у м. Краматорськ, відбувся благодійний концерт студентів Київська Трьохсвятительська духовна семінарія УГКЦ – Андрія та Юрія Шабанових та Андрія Хомена.

Метою концерту був збір пожертвувань для лікування маленької Веронікі. Дівчинка народилась передчасно й лікарі декілька тижнів боролись за її життя, щоб дівчинка вижила. Радість була недовгою, бо в малечі діагностували вроджену патологію обох очей, через що вона не могла бачити.

До Кризового центру Простору підтримки Карітасу Краматорськ звернулась мати Вероніки, яка розповіла про їх з дочкою історію «боротьби». Зараз Вероніці 6 років, вона перенесла вже 15 операцій та продовжує боротьбу за можливість бачити цей світ.

В результаті проведення концерту організаторам вдалося зібрати 4460 гривень. Всі присутні на благодійному концерті отримали величезне задоволення не тільки самого концерту, а й від можливості спілкування з людьми, які об’єднані спільними інтересами.

Зібрані гроші були передані бабусі та дідусю Вероніки, які в свою чергу сказали слова подяки та надії, що у них зміцнилася віра в те, що їх дитина обов’язково впорається з таким страшним захворюванням.

Присутні гості бажали дівчинці якнайшвидшого одужання і щоб вона скоріше своїми оченятами змогла побачити все, що відбувається навколо неї і для неї.

Ті, хто не зміг прийти, але хоче допомогти, можуть перевести гроші на банківську картку мами Вероніки.

Номер картки мами:
Лобанова Юлія Валеріївна
ПБ 5168 7573 5263 6700

 
Categories: Новини

Залишити відповідь