Image

30 осіб з м. Нікополь отримали психологічну та матеріальну допомогу

0 Comments

В межах проєкту “Матеріальна та психологічна підтримка вимушено переселених осіб в Дніпропетровській області” 30 осіб з м. Нікополь отримали психологічну та матеріальну допомогу.

Під час тренінгу учасники ознайомились з цікавою інформацією на тему стресу, перевірили себе на стресостійкість, відповівши на запитання тесту та зробили вправу “Колесо життєвого балансу”, яка дозволила подивитися на своє життя з іншої сторони.

Також, значна частина тренінгу була направлена на пошук власних ресурсів та визначення способів, які дозволяють справлятися зі стресом. Такий вид діяльності дуже сподобався присутнім заходу. Після завершення учасники висловлювали слова щирої подяки організаторам заходу та запрошували проводити подібні заходи частіше.

Також, в рамках проєкту була надана матеріальна підтримка у вигляді ваучерів на придбання продуктів в мережі магазинів VARUS та ліків в мережі аптечних закладів Мед-сервіc. Висловлюємо вдячність заступнику начальника управління з питань соціального захисту постраждалих внаслідок надзвичайних ситуацій Департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА начальнику відділу з питань внутрішньо переміщених осіб Лахновій Тетяні Вікторівніза надане приміщення та допомогу в реалізації проєкту.

Проєкт здійснюється за підтримки SlovakAid та Caritas Slovakia – Slovenská katolícka charita


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь