Image

Яка буде подальша співпраця?

0 Comments


Взаємодія задля вирішення соціальних питань
11.12.2010
10 грудня Віце-президент Карітасу України о. Андрій Нагірняк взяв участь у відвертих розмовах про благодійність. Організатором тематичної зустрічі «Україна. Релігія. Благодійність» виступили Український форум благодійників і Всеукраїнська рада церков та



релігійних організацій.
В дискусії також брали участь представники Державного комітету України у справах національностей і релігій, представники благодійних організацій, ЗМІ, навчальних закладів.
Учасники зустрічі обговорити вплив релігій та релігійних організацій на розвиток  благодійності в Україні. А також розглянути особливості співпраці між різними релігійними конфесіями,  благодійними організаціями та  органами державної влади задля розв’язання актуальних соціальних проблем.
 
О. Андрій Нагірняк підкреслив, що Карітас в усіх сферах своєї діяльності намагається розвивати конструктивне співробітництво з іншими організаціями та державними службами для досягнення спільної мети – допомогти потребуючим незалежно від їхнього віросповідання, національності та соціального статусу.

Categories: Новини

Залишити відповідь