Зима в розпалі, тому вчасна допомога важлива

Мобільна бригада Карітасу Донецьк у рамках проекту “Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України 2019-2021 рр.” за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (GMFA) продовжує надавати вкрай необхідну допомогу населенню буферної зони.

Мова йде про паливні брикети населенню, яке мешкає в населених пунктах, що розташовані на відстані 2 км від лінії розмежування.

55 домогосподарств  смт. Новотошківське  та 26 домогосподарств з населеного пункта Новозванівка отримали по 2 т паливних брикетів.

Мешканці щиро вдячні Карітасу за допомогу та підтримку, яка їм вкрай необхідна.

У період розповсюдження COVID 19, працівники мобільних бригад дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів, тому працюють за новими протоколами.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/