Image

Як Карітас Львів проводить профорієнтаційну роботу з молоддю

0 Comments

В рамках проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю в Україні» в Карітасі Львів тривають щотижневі заняття «Підготовка молоді до дорослого життя: профорієнтація».

Профорієнтаційні заняття спрямовані на здобуття навичок самопрезентації та складання резюме, отримання знань щодо можливих сфер діяльності, створення розвиваючого середовища задля отримання різноманітного соціального досвіду та роздуми над тим, які навички та знання потрібні для опанування різних професій.

Крім теоретичних занять підлітки проходять інтерактивні профорієнтаційні квести, де досліджують найактуальніші професії. Один з таких квестів проходив у гіпермаркеті «Ашан Сіті Південний».

Мета квесту – познайомити учасників з кваліфікаційними вимогами та посадовими обов’язками окремих професій у гіпермаркеті, дослідити робочі місця працівників та ознайомити з особистісними якостями, які потрібні для роботи працівникам гіпермаркету безпосередньо під час робочого процесу, на робочому місці.

Під час заходу учасники вчились орієнтуватись на місцевості, встановлювати контакт з незнайомими дорослими, задавати питання та уточнювати потрібну і цікаву їм інформацію. На завершення – представляти зібрану інформацію перед усіма задіяними в квесті. Дякуємо нашим партнерам з гіпермаркету Ашан Сіті Південний за таку чудову нагоду повчитися разом, вийти із зони комфорту у безпечних умовах.

Categories: Новини

Залишити відповідь