Image

В Тернополі провели святковий захід для 35 дітей сиріт та напівсиріт

0 Comments

«День молитви за сиріт» – це день, у який віруючі люди, з різних християнських Церков, по всьому світу молитовно просять Бога про захист, благословення та щасливі родини для всіх дітей-сиріт, а також про Божу ласку для тих, хто приймає та виховує їх, у своїх сім’ях.

8 листопада 2019 року, у Карітас Тернопіль до «Дня молитви за сиріт» в рамках проекту «Допомога на відстанні» за сприяння Карітасу Словачини, провели святковий захід для 35 дітей сиріт та напівсиріт.

Захід розпочали із спільної молитви, яку провів заступник директора Карітасу Тернопіль о. Roman Zahorodnyy.

Подарувати моменти радості та незабутні враження благодійникам допомогли веселі аніматори з Вундеркіндер Свято завітавши до діток із програмою Наукова Лабораторія.

Щоб заохотити до молитви і водночас навчитися її значення, для дітей провели майстер-клас із виготовлення вервички, яку юні гості робили з великим натхненням та задоволенням.

По закінченню святкового заходу на учасників свята чекав солодкий стіл. І дітям, і дорослим було цікаво взяти участь у святі.

Кожна дитина отримала подарунок, пакет з продуктовим набором.

Тішить, що небайдужих людей стає все більше та дякуємо нашим благодійникам, які долучилися до святкування, зробивши цей день надзвичайно смачним: Ірина Матей, Oksana Kundrat, Віра Сапеляк, Oksana GorishnaВалерий Нукало, Андрій Федірко, Українське морозиво, ПП “Литвин”


Робити добрі справи разом легше та чуйніше!

Categories: News | Новини

Залишити відповідь