В селі Муратове провели майстер-клас «Подаруй красу людині поважного віку»

Як мало треба людині для щастя – просто зробити зачіску і очі засяяли. І як подивишся в ці очі, які сяють радістю та вдячністю, розумієш, що це буде користуватися попитом і люди будуть робити красу один одному.

Бо коли село знаходиться в червоній зоні ООС, не ходить до міста громадський транспорт, і людям поважного віку не має чим дістатися до міста, а в самому селі відсутня перукарня та не має досвідченого перукаря. А кожній людині хочеться почувати себе красивою та щасливою, особливо, коли ти жінка поважного віку. Тому днями в селі Муратове, на базі «Центру соціальної згуртованості та самоорганізації громади» Карітасу Сєвєродонецьк, майстер-перукар Катерина провела майстер-клас з лекцією та практичним заняттям з перукарського мистецтва.

Втомлені, але щасливі: 3 години плідної праці пішли на користь жителям цієї громади. Майстер-перукар показала нюанси та навчила жінок виконувати прості жіночі зачіски. Пробували свої сили у засвоєнні навичок багато бенефіціарів, але роботи тільки трьох майбутніх майстрів-волонтерів оцінили майстер-перукар і моделі. І тепер в майбутньому на волонтерських засадах майстри-волонтери матимуть змогу допомагати одна одній, а особливо, людям поважного віку зі стрижкою.

А далі буде…

Реалізується в рамках проекту: «Зміцнення місцевої самоорганізації та соціальної згуртованості громади» БО «БФ «Карітас Сєвєродонецьк», при підтримці Карітасу України.