Image

В Одесі відбулись семінари для представників держ. структур з протидії торгівлі людьми

0 Comments

В рамках діяльності проєкту «Запобігання торгівлі людьми, сексуальної та трудової експлуатації жінок і дітей» 10-11 грудня 2020 року спільно з Департаментом соціальної та сімейної політики Одеської облдержадміністрації було проведено два семінари для представників державних структур на тему «Торгівля людьми та трудова експлуатація. Ідентифікація осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Механізм взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні».

В семінарі взяли участь спеціалісти Фонтанської, Красносільської, Вигодянської ОТГ, Визирської та Чорноморської селищної ради, фахівці соціальної роботи Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м.Одеси, психологи мобільної бригади ЦСССДМ, начальники Служб у справах дітей, головний психолог Департаменту праці та соціальної політики Управління сім’ї та гендерної політики Одеської міської ради та інших учасників Національного механізму взаємодії суб’єктів у сфері протидії торгівлі людьми.

В ході семінару особливу увагу приділили ідентифікації потерпілих на рівні громад та втіленню в практичну роботу з потерпілими Національного механізму взаємодії суб’єктів у сфері протидії торгівлі людьми, їх повноваженням та порядку взаємодії, обговорили проблеми перенаправлення потерпілих з метою отримання всесторонньої допомоги в перехідний період проведення адміністративної реформи в країні та області.

Учасники семінару поглибили свої знання, обмінялися досвідом та отримали сертифікати про проходження навчання.

Дякуємо за гостинність та підтримку в проведенні семінарів Odesa National Scientific Library/ Одеська національна наукова бібліотека.

Проєкт реалізується завдяки фінансовому сприянню Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь