Image

В Краматорську стартує новий сезон “Школи волонтерства”

0 Comments

Карантин послаблюєтеся, а це значить, що вже скоро можна буде проводити заходити не лише онлайн. Ми вважаємо, що живе спілкування та практику поки неможливо повністю перенести в віртуальний простір. Тому вже в другій половині червня Карітас Краматорськ планує провести новий сезон «Школи волонтера»!

Ця програма поєднує практичні та теоретичні знання, якими діляться з активною та соціально свідомою молоддю досвідчені фахівці. Весело та невимушено команда слухачів пройде шлях від розуміння цілей волонтерства до планування та реалізації власних проектів з нашою підтримкою. В цьому сезоні будуть також і онлайн заняття, але лише декілька, бо мабуть всі вже втомилися від суцільного онлайну.

Ведуча та неформальна голова школи ― Ольга Єфімова, фахівець по роботі з волонтерами Простору підтримки «Благодійного фонду «Карітас Краматорськ». Окрім бажання допомагати та вчитись новому, для участі потрібно заповнити коротку анкету за посиланням нижче, щоб ми могли запросити Вас до школи особисто!

Посилання для реєстрації: https://forms.gle/a8yf7oN97Mm6uuay9

Відповідальна особа для запитів від ЗМІ Кірілл Єрмаков, спеціаліст з комунікацій Простору підтримки «БФ «Карітас Краматорськ» 0953907298


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь