Image

В атмосфері довіри і любові, діти створювали сюрпризи для батьків

0 Comments

Всі дітлахи на свята чекають на подарунки від святого Миколая, але більшу радість надає можливість дарувати власноруч зроблені подарунки батькам та близьким людям.

Навчити дітей творити маленькі сюрпризи допомогли майстер-класи, що провели соціальні педагоги проекту «Стійкість та розвиток» Маріупольських локацій за підтримки Карітасу України та Карітасу Австрії.

Залучені батьки разом з вчителями організували навчання розпису різнокольоровою глазур’ю медових пряників, які були випечені у формі ялинок та свинок. Діти мали змогу власноруч розмалювати медові пряники, спечені за традиційним рецептом, використовуючи свою творчість, фантазію та натхнення. Традиційне печиво, приготоване з любов’ю – найприємніший та найсмачніший подарунок!

Окрім печива діти виготовляли прикраси на свята: новорічні ялинки, рукавички, символічні іграшки. В атмосфері довіри і любові діти власноруч, з допомогою доброзичливих дорослих, творили маленьке святкове чудо.

Сповнені позитивними емоціями, з сяючими очима та піднесеним настроєм, діти несли додому подарунки-сюрпризи до свят. Святий Микола вчить дарувати радість іншим людям, і щиро даруючи її іншим, наповнювати своє серце радістю і любов’ю.

Categories: Новини

Залишити відповідь