Image

Працевлаштуватись в 66? Реально за допомогою Карітасу!

0 Comments

В серпні місяці 2019 року до Карітасу Донецьк у місті Дніпро з приводу працевлаштування звернувся мешканець Чечелівського району м. Дніпра Жгульов Василь Вікторович, інвалід ІІ групи, 66 років.
Давно отримав травму, після якої, довго хворів, лікувався.

До хвороби у чоловіка була дуже гарна робота, на якій працював із задоволенням, отримував добру зарплатню, але все скінчилося після хвороби. Звільнили з роботи, отримав інвалідність з мінімальною виплатою, родичів нікого немає, окрім хресниці, якій допомагав з навчанням і яка зараз йому допомагає чим в змозі.

Без роботи він вже 12 років. Шукав роботу самотужки, довго, але роботодавці більш за все відмовляли, оскільки Василю Вікторовичу необхідно створити особливі умови праці для роботи, іноді , траплялась тимчасова робота, на короткий термін працевлаштування.

В пошуку роботи вже зневірився, втратив надію знайти підходящу роботу, наполегливо ходив по різним роботодавцям в пошуках роботи, молився Богові, але завше відмовляли — дуже хотів бути корисним людям та суспільству, не бути тягарем.

За місцем мешкання сусіди почали насаджувати, щоб продавав свою квартиру, оскільки комунальні служби, за борги, відключили воду, газопостачання. Коштів по соціальним виплатам ні на що не вистачало, жив без грошей.

У зв’язку з тяжким матеріальним станом звернувся в БО «БФ «КАРІТАС ДОНЕЦЬК» де йому надали всебічну допомогу.

Зі слів Василя Вікторовича вижити зміг тільки завдяки допомозі БФ «Карітас», якби не допомога Фонду (благодійні обіди, прання, душ і т.д.) не знає, чи зміг би вижити взагалі.

Зараз, завдяки допомозі в працевлаштуванні, Василь Вікторович має постійну роботу в ОСББ «Набережний», працедавець врахував всі особливості важкості хвороби та забезпечив всі умови для праці людини з інвалідністю. Тепер життя Василя Вікторовича, покращилось, розрахувався з боргами, коштів почало вистачати не тільки на базові потреби, але можна витрачати й на більш якісне медичне лікування.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь