Image

Подарували радість дітям з міста Золоте

0 Comments

Сім’я і дитина – це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих є найважливішою метою нашого життя.

Дарувати щастя і радість нашим діточкам, влаштувати для них веселе свято з іграми та подарунками було для співробітників Карітасу Донецьк приємною та важливою справою. Бачити як сяють очі малечі міста Золоте від задоволення та сюрпризів неймовірно приємно.

Дякуємо за підтримку в організації свята родині Печених Світлані та Юрію, а також місцевим підриємцям які надали для дітей подарунки та солодощи.

Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

Допомога надається в рамках проекту “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях” за фінансової підтримки Австрійського агенства розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Карітас Австрії/


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь